Gratis verzending in NL & BE | 14 dagen bedenktijd

Over ons

De stijltang voor jouw haren

Myhaircare.nl is opgericht voor vrouwen die de best mogelijke verzorging voor hun haren willen. Met onze gezonde stijltang bespaar je tijd en geld voor het verzorgen en beschermen van jouw haren.

We zijn transparant, zodat alles duidelijk is voor de klant.

Klanttevredenheid staat op nummer 1 bij ons. Bij Myhaircare.nl staat het belang van de klant dan ook centraal. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. We zorgen er voor dat je alle nodige informatie eenvoudig en snel kunt vinden. Heb jij een vraag of opmerking waar je het antwoord niet op hebt kunnen vinden op de website? Dan staat ons klantenservice team klaar voor jou! Op onze contactpagina kun je ons heel gemakkelijk een vraag stellen.

Wij staan 100% achter ons product!

Waarom zouden wij een product verkopen dat wij zelf niet zouden kopen? Wij geloven in betrouwbaarheid en dus is de beste prijs niet alles - het moet ook een geweldig product zijn. Wij werken met de beste business partners en bieden daardoor de scherpste prijzen.

Zitten er addertjes onder het gras?

Je zou het bijna denken door onze lage prijzen, maar dat is zeker niet het geval. Myhaircare.nl plaatst direct na jouw bestelling de order bij onze leverancier - hierdoor vermijden we de kosten die ontstaan door het werken via tussenhandelaren, voorraadkosten en het huren van een winkelruimte. Om deze redenen kunnen we jou goede deals met exclusieve prijzen aanbieden die tot 70% onder de adviesprijzen liggen.

Gratis verzending

Binnen heel Nederland & België vóór 23:59

Best beoordeeld

Onze tevreden klanten geven ons een 4.92/5

100% Garantie

14 Dagen na ontvangst retourrecht

Veilig betalen

Met onze betrouwbare betaalprovider Mollie